HR

EEN BETER BEHEER EN MEER VISIBILITEIT OP UW HR KOSTEN

HR Managers en hun teams moeten dagelijks complexe kostenposten beheren.

UW UITDAGINGEN

HR Managers zijn dagelijks geconfronteerd met verschillende uitdagingen zoals de diversiteit binnen het personeel, respect voor wettelijke en fiscale vereisten, weinig transparantie in kosten en een zware dagdagelijkse administratieve last.

ONZE OPLOSSINGEN
Sociaal Secretariaat

Onze experts kunnen uw helpen volgende vragen te beantwoorden: wat zijn de verborgen kosten? Wat zijn de softwares die door bedrijven worden voorgesteld, waard? De goede Account Manager, belangrijker dan het lijkt. Welke ondersteuning verwachten van uw sociaal secretariaat?

Bedrijfswagens

Een optimaal beheer van de autovloot is géén mission impossible. Onze experts hebben kennis van deze problematiek en leveren toepasbare oplossingen voor alle grote bedrijven.

Maaltijdchèques

Om deze categorie te optimaliseren, vraag onze kwalitatieve en kwantitatieve analyse van de verschillende tarieven en leveranciers.

Events

Een event organiseren improviseer je niet. Het is in details dat bezoekers, werknemers of klanten de kwaliteit van een event kunnen meten. Onze klanten doen beroep op onze expertise om de kosten van uw events onder controle te houden.

Reiskosten

Wanneer reiskosten een belangrijke kost vormen voor bedrijven, helpen we onze klanten met diverse problemen zoals het opzetten van een Travel Policy die in lijn ligt met het DNA van uw bedrijf, de keuze van het juiste reisbureau, onderhandelen met luchtvaartmaatschappijen, een efficiënt systeem invoeren om onkostennota’s te beheren enz. We helpen u om op uw reizen te besparen zonder dat uw business eronder lijdt.

Interim

Klanten van bedrijven uit de interimsector hebben meestal een beperkt arsenaal aan opties om de prijzen te reduceren.  Meestal beperken ze zich tot oplossingen zoals het coëfficiënt onderhandelen, of een vergoeding afdwingen op basis van het jaarvolume. Bridgewater adviseert haar klanten met efficiënte oplossingen om tot kostenreductie te komen.

0
% gemiddelde gerealiseerde besparingen
0
% acceptatiegehalte van onze oplossingen
0
oplossingen/project (gemiddeld)
0
leveranciers