IT

TECHNOLOGISCHE VOORUITGANG OM UW KOSTEN TE VERMINDEREN

IT-departementen zien vaak hun kosten sterk stijgen. Het is niet evident nuttige en kwalitatieve IT-oplossingen te gebruiken en tegelijk ook nog de kosten onder controle te houden. IT stelt bedrijven o.a. in staat een enorme hulp te bieden in kostenreductie en efficiëntiewinsten. Indirecte optimalisaties die evident zijn voor de IT Managers of CIO’s, zijn soms moeilijker te valoriseren voor en door CFO’s.

UW UITDAGINGEN

Nieuwe technologieën evolueren zo snel dat IT-verantwoordelijken onophoudelijk worden uitgedaagd. Hun dagelijkse uitdagingen zijn o.a.:

– Voortdurend op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen
– Bepalen van de oplossingen die het best passen bij zijn/haar bedrijf
– Vaak lange termijn beslissingen nemen
– Een optimaal support en onderhoud voorzien
– De dagdagelijkse opvolging van de hardware en software coördineren

ONZE OPLOSSINGEN
telecom

Heeft u moeilijkheden om uw telecomkosten te beheren? Heeft u een goed overzicht op uw huidige architectuur? Bestaat er een gsm-policy binnen uw bedrijf? Zijn uw tarieven marktconform? Indien u dit pertinente vragen lijken, doe dan beroep op onze expertise inzake telecom om u te helpen met deze verschillende problemen.

Printers

Er zijn veel manieren om de kosten gelinkt aan printers en kopieermachines te verminderen. Indien u uw resultaten wil maximaliseren, willen onze experts hier graag aan meewerken.

Hardware

We adviseren IT Managers over oplossingen die een optimale ratio hanteren tussen technologische innovatie en het beheersen van de kosten.

Software

De keuze om met bepaalde softwareleveranciers te werken is niet min, aangezien men hoogstwaarschijnlijk gedurende een relatief lange tijd hiermee verbonden zullen zijn. Investeer niet blindelings in een softwarepakket! Dankzij onze expertise bij grote en middelgrote bedrijven, kunnen we u helpen de juiste keuzes te maken, die rekening houden met uw budget en uw vereisten.

Invoicing

Na het verdwijnen van de papieren chèques ten voordele van elektronische betalingen, zijn de facturen op papier ten dode opgeschreven. Over het op termijn laten verdwijnen van papieren facturen bestaat een grote consensus. Deze evolutie is onafwendbaar, voornamelijk omwille van financiële redenen. Daarnaast is er ook een positieve impact op het milieu. Voor bedrijven die een groot volume aan uitgaande facturen hebben, zijn er oplossingen tot externalisatie die de kosten drukken. Indien u interesse heeft en hier meer over wenst te weten, staan onze consultants klaar om u te adviseren over hun ervaringen.

Betaalterminals
Meer info
0
% gemiddelde gerealiseerde besparingen
0
% acceptatiegehalte van onze oplossingen
0
oplossingen/project (gemiddeld)
0
leveranciers