Catering

KLEINE KOSTEN BEHEREN DIE VEEL KUNNEN DOEN BESPAREN

Procurement Managers en Facility Managers balanceren steevast tussen kwaliteit, dienstverlening en kost.

UW UITDAGINGEN

Zelfs indien deze categorie slechts een beperkte hoeveelheid aan kosten omvat, straalt de investering, zowel financieel als niet-financieel, af op iedereen die in de gebouwen komt: van personeel tot leveranciers en klanten.

ONZE OPLOSSINGEN
Koffiemachines

Hoe eenvoudig deze categorie ook kan lijken, onderschat de aversie van uw personeel voor verandering niet indien u van koffiemachine wenst te veranderen. Hoe besparingen realiseren en ondertussen de kwaliteit van de koffie toch te verbeteren? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Waterfonteinen

Met meer dan tien leveranciers op de Belgische markt is het niet altijd evident om deze markt vlot te kunnen doorgronden. Veel mensen hebben de neiging te denken dat water gewoon water is! Maar de realiteit is vaak complexer. De oorsprong, kwaliteit en prijs van water kunnen enorm verschillen. Stel jezelf de goede vragen alvorens je een offerte aanvraagt.

Drankautomaten

Automaten die frisdranken of snacks verkopen komt men overal tegen. De markt wordt gedomineerd door Coca-Cola, Autobar Belgium, Selecta, Aramark en Maas International. De belangrijkste vraag die men zich dient te stellen gaat over het type contract: huur of full-service? Om de juiste beslissing te nemen dient u zich de juiste vragen te stellen. Aarzel niet en vraag raad aan onze experts!

Bedrijfsrestaurant

De lunch is een belangrijk moment in de werkdag van uw personeel. Een aangename middagpauze kan een positieve impact hebben op de productiviteit van uw medewerkers. De leveranciers die bedrijfsrestaurants uitbaten moeten zich meer en meer aanpassen aan de noden van de klant. Daarnaast is er een trend bij leveranciers om naast het uitbaten van het bedrijfsrestaurant ook advies te geven inzake hygiëne en voedselveiligheid.

0
% gemiddelde gerealiseerde besparingen
0
% acceptatiegehalte van onze oplossingen
0
oplossingen/project (gemiddeld)
0
leveranciers