Marketing

GEEF JE BEDRIJFSIMAGO EEN BOOST

Zowat iedereen is het erover eens dat een sterke marketingstrategie onmisbaar is voor een bedrijf dat wil groeien. Het imago van het bedrijf heeft een enorme impact op de verkoop.

UW UITDAGINGEN

De kanalen en middelen van de verantwoordelijke promotie en/of marketing zijn divers:

– Magazines, folders, posters en flyers
– Televisie en radio
– Internet
– Sociale media

De effectiviteit van een promotiecampagne of communicatiestrategie hangt af van de manier waarop dit door de doelgroep zo ervaren wordt (klanten, prospecten, leveranciers, personeel, pers, enz).

ONZE OPLOSSINGEN
Communicatie en promotie

Een communicatie of Pr-agentschap kiezen is geen evidente keuze. U legt immers het imago van uw bedrijf in de handen van een externe partner. Dit kan riskant zijn indien u niet met de juiste partner samenwerkt. Om u te helpen met uw keuze kan u beroep doen op ons. Op die manier vindt u het agentschap dat bij u past, tegen een marktconforme prijs.

Web

Sinds meerdere jaren is een website een echte must voor een bedrijf. Een website moet beschouwd worden als een investering en niet als een uitgave. Een sterke aanwezigheid online is een sleutelelement in de marketingstrategie binnen een bedrijf. We kunnen u in contact brengen met de meest competitieve leveranciers op de markt.

Audiovisuele identiteit

Audiovisuele identiteit: wat houdt dit in? Wat kan dit opbrengen en tegen welke prijs? Het opzetten van een interactieve en dynamische promotie kan een geweldig onderdeel vormen van de marketingstrategie. Het is echter zeer belangrijk de juiste leveranciers en juiste oplossingen te kennen, zodat de kost niet explodeert.

0
% gemiddelde gerealiseerde besparingen
0
% acceptatiegehalte van onze oplossingen
0
oplossingen/project (gemiddeld)
0
leveranciers